Close
0724.318.077 danavladisp@yahoo.com

daniela popa nutritionist ploiesti

Daniela Popa

Nutritionist Dietetician

Nu sunt adepta dietelor restrictive, am observat ca nu exista complianta pe termen lung, consider ca reeducarea alimentara este cheia succesului, atat in cazul pacientilor care au luat in greutate recent, dar si a celor care se lupta de ani de zile cu kilogramele in plus. Prin reeducare creste aderenta la noul stil de viata, iar rezultatele obtinute se pastreaza in timp.
Planul alimentar realizat de mine este unul personalizat, nu este deloc restrictiv, ci foarte variat si echilibrat, in conformitate cu ghidurile de nutritie actuale.
Nu urmareste o scadere in greutate rapida si de scurta durata.
Pierderea kilogramelor reprezinta un proces care merita atentie, timp si multa rabdare si nu in ultimul rand ingredientul de baza: MOTIVATIA.


M-am specializat pe clinic, in special pe onconutritie (nutritie oncologica). Totul a inceput din dorinta de a demonstra ca onconutritie nu este sinonim cu detox.
Am ramas masca, cand o doamna, mare influencerita de la Cluj, striga in cele 7 zari ca ea face nutritie oncologica, cu ceva sucuri. Le bei si gata cancerul. S-a evaporat. In acel moment, un singur om s-a sesizat, ceea ce denota lipsa acuta de implicare din partea autoritatilor si lipsa constientizarii din partea solicitantilor.
Deci, aveti mare grija cu acesti oameni fara scrupule, care fac mai mult rau decat bine.

cabinet nutritie prahova 2

slabeste sanatos cu nutritionist

Onconutritia reprezinta o etapa importanta in tratarea cancerului. Este un ajutor real pentru pacientii care primesc orice fel de tratament oncologic.
Va dau un exemplu, in cazul cancerului de san, dupa tratamentul medicamentos exista tendinta de ingrasare. Iar studiile spun ca o crestere ponderala mareste riscul de recidiva. Din cate stiu, in Romania, includerea nutritionistului dietetician in echipa multidisciplinara este extrem de rara spre 0.
Am avut ocazia sa cunosc un medic, care considera ca includerea noastra in echipa multidisciplinara are o importanta majora in pronosticul pacientului oncologic.
Pe clinic, lucrez preponderant pe 4 specializari: onconutritie, alergii si intolerante alimentare, tiroidite si endometrioza. Momentan colaborez cu o clinica din Ploiesti, fac parte dintr-o Asociatie minunata dedicata copiilor cu obezitate si risc de diabet si de putin timp, mi-am deschis propriul cabinet de nutritie si dietetica in Ploiesti.

Love yourself enough to have a healthy life!
  • Universitatea de Medicina si Farmacie Iuliu Hatieganu, program studii Nutritie si Dietetica
  • Universitatea de Medicina si Farmacie Tirgu Mures, Program studii: Nutritie Clinica si Comunitara

Pasiunea si dorinta de a activa in acest domeniu, dragostea fata de oameni, motivatia, empatia si rabdarea sunt principalele elemente care m-au ajutat sa obtin rezultatele dorite si satisfactia pacientilor.
Am ales acest drum, avand in backround dorinta de a schimba viata cat mai multor persoane si de a-i orienta catre un stil de viata sanatos si plin de energie.
Activez deja de 5 ani in acest domeniu, fiind de altfel singurul nutritionist dietetician din orasul Ploiesti si din judetul Prahova!

  • Institutul Oncologic "Prof. Dr. Ion Chiricuta" Cluj-Napoca
  • Spitalul de copii Nr 1 Cluj Napoca
  • Spitalul Militar de Urgenta Dr.Constantin Papilian Cluj
  • Spitalul Judetean de Urgenta Tg. Mures
Cum te pot ajuta si ce domenii abordez?
Pierderea kilogramelor reprezinta un proces care merita atentie, timp si multa rabdare si nu in ultimul rand ingredientul de baza: MOTIVATIA. Activitatea si experienta cumulata, mi-au adus nenumarate satisfactii, in mod special satisfactia si recunostinta pacientilor mei.